fcb.portal.reset.password

Els blaugranes, amb dades favorables. Foto:Arxiu-FCB

El Barça Intersport ha de remuntar sis gols al Copenhaguen per classificar-se per a la Final a Quatre de la Lliga de Campions. Un repte complicat, però que en situacions anteriors, especialment al Palau, ja ha assolit.

- El FC Barcelona ha aconseguit superar 20 eliminatòries de competició europea en què ha caigut en el partit d’anada: 4 vegades a vuitens de final, 5 vegades a quarts de final,  6 vegades a semifinals i 5 a finals.

- L’handbol blaugrana ha jugat 15 eliminatòries de quarts de final de Copa d’Europa tenint la tornada a casa. En 11 ocasions ha superat l’eliminatòria.

- El Barça d’handbol ha disputat quatre eliminatòries europees davant equips danesos (dos amb el Gudme, una amb el KFUM Aarhus i una amb l'Hellerup IK) i les ha superat totes.

- La darrera eliminatòria en què el FC Barcelona d’handbol va perdre a l’anada i va remuntar al Palau va ser la de vuitens de final de Champions d’aquesta temporada. A Montpeller, els barcelonistes van caure per 30 a 28 i van superar els occitans per 36 a 20 al Palau.

- Hi ha tres precedents de perdre per sis o més gols a fora en el partit d’anada i remuntar al Palau: la Recopa de la temporada 84/85 a semifinals, on l'equip va caure derrotat a la pista del Vikingur d’Islàndia per 7 gols i va aconseguir la victòria per 12 gols al Palau. A la final de la Recopa d’aquell curs, els blaugranes van caure per 30 a 23 a Moscou i es van proclamar campions al Palau guanyant per 27 a 20.

- La tercera remuntada per més de sis gols va ser la temporada 1989/90. Els blaugranes van caure per 6 gols a Göteborg, als quarts de final de la Copa d’Europa, i el Palau va veure com els blaugranes s’imposaven per 9 gols i assolien les semifinals de la competició.

Tornar a dalt