fcb.portal.reset.password

El Barça Intersport, amb la pretemporada definida/FOTO:ARXIU-FCB

Un cop finalitzada la temporada 2011/12, l’handbol blaugrana ja treballa per a la nova temporada. Xavi Pascual i el seu ‘staff’ ja han dissenyat el pla de treball per preparar la temporada 2012/13.

D’inici a Encamp

Els jugadors del Barça Intersport que no siguin als Jocs de Londres, junatment amb el reforç de jugadors del segon equip i de l’handbol formatiu, es trobaran el dilluns 6 d’agost per iniciar el treball de pretemporada.

Una sessió a Barcelona i el mateix dia marxaran cap a Encamp (Andorra), seu habitual de la pretemporada del Barça d’handbol en els darrers anys. Allà treballaran durant la primera setmana de la pretemporada.

Barcelona i Doboj

La segona setmana de feina tindrà lloc a Barcelona. Durant aquells dies els jugadors que no estiguin als llocs, continuaran la feina que iniciaran a Encamp.

El dia 20 d’agost tenen previst la incorporació dels blaugranes que hagin disputat els Jocs de Londres. Aquell mateix dia els blaugranes sortiran cap a Doboj (Bòsnia i Hercegovina) per a la disputa del Torneig Internacional de Doboj. El FC Barcelona és el vigent campió del torneig i serà la tercera participació dels blaugranes en aquest torneig.

La 44a edició del Torneig de Doboj compta amb, a banda dels blaugranes, Pick Szeged (subcampió d’Hongria), el Txekhovskie Medvedi (campió de Rússia), el Dinamo de Minsk (campió de Bielorússia), el Cimos Koper d’Eslovènia, el Vardar de Skopje (Macedònia) i l’Sloga Doboj, amfitrió i campió de la Lliga de Bòsnia.

Barcelona i competició oficial

Un cop finalitzi el dia 25 d’agost el torneig de Doboj, els blaugranes tornaran a Barcelona a realitzar la darrera part del treball previ a l’inici de la competició.

Pendents de les dates definitives de la Supercopa Asobal, de la Lliga dels Pirineus i de l’inici de la Lliga Asobal, els blaugranes ajustaran els darrers detalls a Barcelona abans de l’inici de la lluita pels títols.

Tornar a dalt