fcb.portal.reset.password

Jernemyr, amb un cavall.

Quina és la seva relació amb els cavalls?

"Ve de fa molt de temps. Vaig créixer amb cavalls. Són els animals que més m'agraden. Quan era un nen sempre era fora, on vivia, amb els cavalls. Encara ho faig sempre que puc. En els últims anys no ho puc fer tant, però sempre que tinc l'oportunitat m'escapo amb els cavalls".

S'identifica amb aquest animal, dins i fora de la pista?

"El cavall és un animal tranquil. Em sento molt bé quan estic amb ells. No parlen gaire i s'ho prenen amb calma, com jo. Sí, són animals forts i bonics".

Aquesta és la seva quarta temporada al Barça. Quin balanç fa de la seva etapa blaugrana?

"El primer any quan vaig arribar teníem un bon equip i vam guanyar les tres Copes i vam quedar segons a la Lliga, darrere el Ciudad Real, també vam ser durs a la Champions. El segon també vam guanyar les Copes i vam arribar a la final de la Champions, quan vam perdre amb el Kiel, però ho vam tenir molt a prop. L'any passat va ser realment bo, vam estar concentrats com havíem d'estar i vam aconseguir dos grans títols. Aquest any serà difícil perquè som l'equip que tothom vol batre, però crec que estem preparats."

Aquest any s'ha incorporat a l'equip Viran Morros com a defensor. Com es complementa amb vostè?

"Per mi és perfecte que hagi vingut Viran perquè ens podem ajudar mútuament, parlem de la mateixa manera. Estem centrats a la defensa, la qual cosa és molt important, ja que els veritables grans equips tenen un o dos jugadors que se centren a la defensa, així com també n'hi ha d'especialitzats en atac. Per mi és molt bo que hagi vingut ell perquè a més ha jugat finals de la Champions i ha fet moltes coses quan jugava al Ciudad Real".

On és el llistó del Barça Intersport aquesta temporada?

"Ara som el 'top team' i hem d'estar centrats. Necessitem guanyar tots els partits. Espero i crec que conservem totes les coses positives de l'any passat. En aquest inici de temporada hem entrenat molt bé. Hem perdut el primer partit contra l'Atlètic de Madrid, però després d'allò ens hem fet més forts i ràpids. Ara estem centrats a començar la Lliga de Campions i ja en tenim ganes".

Tornar a dalt