fcb.portal.reset.password

Iker, el dia del seu comiat al Palau. (Foto: Arxiu FCB)

Com ha viscut aquest retorn a Barcelona i on s'ha concentrat la selecció espanyola abans de disputar la Supercup d'Alemanya?

"No havia tornat ni a Espanya ni a Barcelona des que vaig marxar al juliol. Aquests dies que som aquí amb la selecció m'han anat molt bé per veure amics. Avui que hem tingut lliure el matí he vingut al Palau a veure l'equip i recollir algunes coses que m'havia deixat. És una cosa especial i m'ha fet molta il·lusió".

Com està vivint la seva aventura a la Bundesliga amb el Fusche Berlín?

"L'handbol allà és un altre món. És el segon esport del país. Estic molt content de ser-hi, però el canvi ha estat molt dur perquè després d'estar tota la meva vida a Espanya, amb la família, i els nou últims anys a Barcelona, el canvi és radical. És un altre nivell de vida, una altra cultura, un altre idioma, un altre handbol. Fa tres mesos i mig que hi sóc i fins fa un mes ha estat molt dur. Ara començo a sentir-me millor a la ciutat, més integrat, començo a parlar una mica alemany. Però el club i l'equip m'han ajudat molt i estan molt pendents de mi. La ciutat, molt maca, que mereix la pena veure-la, però el ritme de vida és totalment diferent. Per això m'ha costat aclimatar-m'hi. En el tema de l'handbol, mereix la pena viure-ho.

A la Lliga de Campions es pot enfrontar amb equips de la Lliga Asobal. Com ha estat enfrontar-se a l'Atlètic de Madrid, rival del seu grup europeu?

Jugar contra l'Atlètic de Madrid em va fer una mica d'il·lusió i tot, però el que no vull és jugar contra el Barça. Tenim un grup molt dur a la Champions, som tercers, i ja veurem amb qui ens toca als encreuaments. La Lliga i la Copa alemanyes són duríssimes. A la Bundesliga, a qualsevol pavelló hi ha ple i els equips estan molt capacitats, així que encara no puc pensar en la fase següent de la Champions, però no vull ni pensar que ens pugui tocar el Barça. Espero que no passi.

Com veu el Barça Intersport aquesta temporada?

Els veig molt bé, estan jugant molt bé. Ho guanyen tot a un nivell de joc increïble. No tindran cap problema per quedar primers del seu grup a la Lliga de Campions. Només queda veure com anirà el partit contra l'Atlètic de Madrid a la Lliga d'aquí a un mes, però els veig realment bé.

Tornar a dalt