fcb.portal.reset.password

Quabit Guadalajara, proper rival del Barça Intersport. Foto:Arxiu-FCB

El Barça Intersport ha preparat el partit davant Quabit Guadalajara de dimecres, 20 h, al Palau. A la fi del darrer entrenament, Toni Rubiella ha atès els mitjans informatius i ha volgut destacar la importància del partit davant els castellans.

Centrats en el proper partit

Els blaugranes afronten la 19a jornada d'Asobal davant el Quabit Guadalajara. Davant el repte de continuar líders en solitari a la competició estatal, Rubiella ha apuntat: "Si estem al nostre nivell hauríem de treure el partit de Guadalajara endavant".

Malgrat que els blaugranes van caure davant Croàcia Osiguranje, Rubiella no vol pensar en la Champions i vol centrar-se a l'Asobal, com explicava: "No tenim el cap en el partit de diumenge. Després d'una derrota només penses en el proper partit".

"Afrontem el partit davant Guadalajara amb el màxim respecte. Hem preparat el partit com sempre ho fem, amb el partit a la seva pista i amb els partits que ells han jugat a les darreres jornades", explicava Rubiella per recordar com afrontaven el partit de dimecres.

Orgullós de l'equip

Malgrat la derrota a Europa, Rubiella ha volgut destacar la feina feta per l'equip. "Després de la derrota de la Supercopa, hem encadenat 29 victòries seguides", recordava el tècnic blaugrana.

Els blaugranes han encadenat 29 triomfs a Lliga dels Pirineus, Champions, Lliga Asobal -on continuen invictes- i Copa Asobal.

"Després de l'aturada hem jugat partits molt bons. Per perdre un partit no cal anar més enllà", afirmava Rubiella.

Partit 5.000 d’Asobal

El partit entre el FC Barcelona Intersport i el Quabit BM Guadalajara serà el partit 5.000 des de la creació de l'Asobal la temporada 90/91.

Tornar a dalt