fcb.portal.reset.password

L'staff del Barça Intersport, amb el carnet 'Amic de l'handbol'. (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

Els tècnics del FC Barcelona Intersport ja tenen el seu carnet d''Amics de l'handbol' per a aquesta temporada. D'aquesta manera, els tècnics i membres de l''staff' del Barça Intersport donen suport a la nova campanya d'abonaments a les seccions del Palau, que permet abonar-se de manera individual a cada esport, sense la necessitat de ser soci i a un preu molt atractiu.

"El suport del públic és fonamental per a nosaltres"

Amb aquestes paraules es referia Xavi Pascual a la importància d'aconseguir el màxim de suport al Palau Blaugrana. Tal com també van destacar els jugadors del Barça Intersport, que dies enrere es van fer també 'Amics de l'handbol', per Pascual "un Palau ple és un punt més per a nosaltres".

A més de Pascual, el segon entrenador Toni Rubiella, el tercer tècnic Oliver Roy, l'entrenador de porters, Roger Font, el delegat Salvador Canals, el metge Josep Antoni Gutiérrez i el 'fisio' Sebastià Salas, també s'han fet el carnet per a aquesta temporada.

Fes-te ‘Amic de l’handbol’

Els socis del FC Barcelona tenen entrada gratuïta a tots els partits d'handbol al Palau, però si són autèntics fans de l'handbol i volen gaudir del mateix seient tota la temporada, estalviar-se les cues a taquilles i tenir el seient garantit sigui quin sigui el partit, poden ser abonats a l'handbol per només 60 €. Els socis ja abonats al bàsquet gaudeixen d'un 25% de descompte addicional en l'abonament d'handbol (45 €). Els aficionats a l'handbol que no siguin socis, poden abonar-se per un preu de 70 €. Les inscripcions es poden fer de manera presencial a l'OAB.

Tornar a dalt