fcb.portal.reset.password

Barça Intersport, líder d'Asobal. Foto: Arxiu-FCB

La primera volta de l'Asobal ja ha finalitzat. Després de la soferta victòria del FC Barcelona Intersport a Torrevella per 32 a 34, deixa els blaugranes com a líders invictes a la primera part de la competició per segon any consecutiu

Millora de registres

Els blaugranes han millorat, sensiblement, els seus registres durant aquesta primera volta en comparació a la primera volta de la temporada passada.

Al curs 11/12 els blaugranes han marcat 518 gols pels 500 que havien marcat a la fi de la primera volta d'Asobal, la temporada 2010/11. En l'aspecte defensiu també ha registrat una millora. Si la temporada passada van encaixar 372 gols, en aquesta han rebut 368 gols.

Els barcelonistes són la millor defensa Asobal i han millorat la diferència de gols respecte a la temporada anterior. Actualment gaudeixen de més de 150 gols quan, a la fi de la primera volta de la temporada 2010/11, tenien una diferència de més 128 gols a favor.

Líders a la porteria

La porteria blaugrana és la porteria que menys gols encaixa i la que més percentatge de llançaments atura. Sjöstrand i Saric han aconseguit aturar el 38% dels llançaments rebuts.

On destaca l'efectivitat de la porteria blaugrana és en les aturades dels llançaments des dels 6 metres. En els xuts des d'aquesta distància, els porters blaugrana aturen un 39%, fet que els consolida com la millor porteria en aquesta distància.

A nivell d'atac, els blaugranes són l'equip amb millor percentatge de llançament de 6 metres i 9 metres. Des dels 6 metres els blaugranes marquen el 70% dels llançaments, mentre que des dels 9 metres anoten el 58% dels xuts que realitzen.

Copa Asobal i fins al febrer

FC Barcelona Intersport disputarà dimecres 21 les semifinals de la Copa Asobal a Lleó. A les 19 h de dimecres que ve jugarà davant Cuatro Rayas BM Valladolid. Si superen els val·lisoletans, la final seria el dijous 22 a les 21 h davant el guanyador de l’altra semifinal, que jugaran el BM Atlètic de Madrid i els amfitrions del Reale Ademar. Un cop finalitzada la competició l’activitat s’aturarà fins al febrer per la disputa de l’Europeu de seleccions a Sèrbia, durant el mes de gener

6 blaugranes a la selecció estatal

Ja es coneixen les primeres llistes dels equips estatals per a la disputa del campionat d'Europa de seleccions que tindrà lloc a Sèrbia durant el mes de gener. 6 blaugranes estan a llista definitiva de la selecció espanyola : Juanín, Sarmiento, Viran Morros, Ugalde, Tomàs, i Entrerríos. Aguirrezabalaga i Aitor Ariño faran la primera part de la preparació amb Espanya. Sorhaindo amb França, Sjöstrand i Jernemyr per Suècia, Noddesbo per Dinamarca i Igropulo per Rússia,  estan preseleccionats per a l'Europeu.

Tornar a dalt