fcb.portal.reset.password

Imatge del darrer partit jugat a Madrid (Foto: BM Atlético de Madrid)

Aquest dimarts a les 20.45 hores, el Palau Blaugrana tornarà a viure un nou partit d’handbol, un nou partit de la Lliga ASOBAL. No és un partit qualsevol, però, ja que els jugador de Xavi Pascual reben el tercer classificat, l’Ademar de Lleó.

Dos dies després de l’èxit del triomf a Vistalegre davant l’Atlètic de Madrid i davant les més de 12.000 ànimes que es van donar cita a l’antiga plaça de braus madrilenya, el FC Barcelona Intersport té una nova revàlida davant d’un dels equips grans del campionat, l’Ademar de Lleó.

Els blaugranes volen que el seu projecte d’acabar proclamant-se campions a final de temporada vagi agafant cos i sigui cada cop més sòlid. Per això, però, necessiten el suport de la seva afició, una afició que no pot donar l’esquena a un grup de jugadors que van oferir un gran espectacle aquest passat dissabte guanyant a la pista de l’Atlètic de Madrid (23-25).

Menors de 14 anys, de franc

De cara a aquest partit i als propers de totes les seccions professionals, tret del bàsquet, cal recordar que els nens i nenes de 14 o menys anys que vinguin acompanyats tenen l’entrada de franc al pavelló barcelonista.

Canvi d’accés al recinte barcelonista

Cal recordar també que, des del passat dia 7 i fins al 16 de desembre (ambdós inclosos), l’accés 14 de l’Estadi quedarà inhabilitat per a l’entrada i sortida de qualsevol Vehicle. La alternativa és l’accés 7 dues hores abans de l'horari d'inici del matx. Tanmateix, l'accés 14 per a vianants no quedarà afectat.

Tornar a dalt