fcb.portal.reset.password

El Barça Intersport davant el repte de Lleó.FOTO:ARXIU-FCB

El Barça Intersport es juga gran part de les seves opcions per guanyar l’Asobal, el diumenge a les 21 h al pavelló del Reale Ademar de Lleó, i ho haurà de fer en una de les pistes que més dificultats ha donat a l’handbol blaugrana en els darrers anys.

Balanç equilibrat

El FC Barcelona d’handbol, a la Lliga Asobal, ha jugat 18 partits a la pista de l’Ademar de Lleó, amb un balanç de nou triomfs per als blaugranes, quatre empats i cinc victòries lleoneses.

Dels nou triomfs blaugrana, tres han estat de manera consecutiva en les tres darreres temporades. Al curs 2008/09 els blaugranes es van imposar per 24 a 28. En el següent, de nou triomf blaugrana per sis gols, 27 a 33.

Sis gols van ser la diferència que els blaugranes van aconseguir la temporada 10/11 al Palacio Municipal de Lleó, on es van imposar per 24 a 30.

Els 10 darrers precedents

Malgrat aquestes tres victòries consecutives en els darrers anys, repassant les deu darreres visites a Lleó, en partits de Lliga, es demostra la dificultat del pavelló lleonès.

Cinc triomfs blaugrana, dos empats i tres victòries locals mostren que la tasca de guanyar a Lleó no és gens fàcil.

La darrera visita del FC Barcelona Intersport a Lleó, fora de la Lliga Asobal, va ser al mes de desembre passat, amb motiu de la disputa de la Copa Asobal. A la final de la competició, blaugranes i lleonesos es van veure les cares i el triomf va caure del costat blaugrana per 27 a 28.

Tornar a dalt