fcb.portal.reset.password

FRAIKIN BM GRANOLLERS - FCB INTERSPORT / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

I és que el triomf del FC Barcelona Intersport a Granollers per 24 a 33 suposa la tercera victòria més amplia dels blaugranes a Granollers des de la creació de l'Asobal. Només la temporada 1990/91, amb un 21-31, i la temporada 2005/06, amb un 24-34, superen la diferència ahir aconseguida pels homes de Pascual.

Gran efectivitat

En el derbi de l'handbol català, els barcelonistes van demostrar una gran efectivitat en tots els aspectes del joc. En el còmput global de llançament, els blaugranes van fer una mitjana del 69% d'encert davant el 55% dels vallesans.

Desglossant les dades de l'atac blaugrana, el FC Barcelona Intersport va fer un 71% d'encert als 6 metres, un 100% des dels 7 metres i un 80% d'efectivitat en els contraatacs.

Aquesta efectivitat va tenir plasmació al marcador de l'Olímpic de Granollers. Quan faltaven cinc minuts per a la fi del partit, un gol de Juanín García posava el 20-32 al marcador i obria la porta a una victòria històrica a Granollers. La reacció final del Fraikin Granollers va impedir aquesta fita.

Gols, aturades i partits a la banqueta

En l'aspecte individual, el capità Laszlo Nagy va ser el màxim golejador del partit amb 7 gols. Nagy fer un gran percentatge d'encert en el llançament de més enllà dels 9 metres, amb un 78% d'efectivitat.

A l'altre costat de la pista, el porter del FC Barcelona Intersport, Danile Saric, es va mostrar clau durant diverses fases del partit. Saric va realitzar 13 aturades, entre el penal que va llançar el Fraikin Granollers, i va arribar al 40% d'encert, en els xuts des dels 6 metres.

Xavi Pascual va complir el seu partit oficial 147 com a entrenador blaugrana. Pascual, que no ha perdut mai davant el BM Granollers en competició oficial des que és primer entrenador del FC Barcelona, ha guanyat 127 dels partits disputats, n'ha empatat 5 i n'ha perdut 15.

Pascual a l’Asobal

Xavi Pascual va dirigir a Granollers el seu partit 86 de l’Asobal. A la competició estatal, Pascual ha guanyat 81 partits, n’ha empatat 1 i n’ha perdut 4 com a primer entrenador

La millor defensa Asobal

Amb 282 gols encaixats en 12 partits, el FC Barcelona Intersport és la millor defensa de la Lliga Asobal. Amb una mitjana de 23,5 gols debuts per partit, els blaugranes estan millorant els seus propis registres defensius de les darreres temporades.

Tornar a dalt