fcb.portal.reset.password

El Cadet A,campió d'Espanya.Foto:Arxiu-FCB

La bona feina feta amb les categories de l’handbol formatiu està donant els seus fruits. Primer va ser el títol de campió de la Divisió d’Honor Plata del Barça Intersport B, després el subcampionat estatal del Juvenil, i ara se sumen el títol de campió d’Espanya Cadet i el tercer lloc de l’equip de primer any.

Any complet

El Cadet A, entrenat per Jordi Giralt, ha completat un any de somni. Campions de Lliga, campions de Catalunya, campions de la Mini Copa i ara campions d’Espanya. A la fase final del campionat estatal, disputat a Lalín (Pontevedra), els joves entrenats per Giralt han resolt els seus partits en victòries.

Després de superar la primera fase, a les semifinals es van imposar amb contundència, 39 a 29, al BM Ciudad Real. A la final, davant l’equip local del BM Lalín, els joves blaugrana van demostrar la seva qualitat i es van emportar el triomf per 38 a 22.

Gran futur

El Cadet B, entrenat per Antoni Juanpera, ha demostrat que tot i ser de primer any, el seu nivell és molt alt. Als jugadors de primer any només els ha superat a Catalunya, el Cadet A blaugrana. Subcampions de Catalunya, van assolir la fase final del campionat d’Espanya a la fase de sector d’Irun.

A la primera fase, a Lalín, van finalitzar primers de grup. El creuament amb BM Lalín, a semifinals, va decidir-se per un sol gol, 31 a 32, i va deixar fora els joves blaugrana de jugar la final amb els seus companys de club. Lluny de caure en la complaença, Juanpera i els seus jugadors van realitzar un gran partit pel tercer lloc i es van imposar al BM Ciudad Real per 37 a 33, una gran fita per als nois de primer any.

Tornar a dalt