fcb.portal.reset.password

Nova victòria del Barça Intersport. Foto: Àlex Caparrós - FCB.

Nova victòria del Barça Intersport. Foto: Àlex Caparrós - FCB.

Nova victòria del Barça Intersport. Foto: Àlex Caparrós - FCB.

La trajectòria del Barça Intersport a la Lliga Asobal segueix sense màcula. L'equip blaugrana ha sumat una nova victòria, la novena en nou jornades, aquest cop davant un Antequera que no ha pogut resistir gaires minuts la potència ofensiva i la varietat de recursos del líder. El conjunt de Xavi Pascual no ha acusat l'aturada pels partits de seleccions i, molt endollat, ha respost des del primer minut amb contundència.

Al final dels primers 30 minuts el resultat era concloent: 21-10, després d'una clara superioritat local reafirmada des del primer moment. L'Antequera no ha pogut frenar l'atac local en cap moment i en l'intercanvi de cops el Barça Intersport ha demostrat la seva superioritat. A mesura que passaven els minuts la defensa marcava territori i els contraatacs permetien obrir un forat decisiu.

Rutenka, protagonista

Especial menció en aquest primer temps mereix Shiarhei Rutenka, autor de vuit gols, amb alguna canonada més que destacada. El treball incansable de Marco Oneto i la màgia de Juanín també han fet acte de presència al Palau.

La segona meitat ha seguit el mateix guió. Sense angoixes però amb ganes de mantenir el ritme quants més minuts millor, els homes de Pascual han dominat plàcidament, arribant a una diferència de 14 gols a l'equador de la segona meitat (30-16). A partir d'aleshores, l'Antequera s'ha ensorrat de manera defnitiva i el Barça Intersport ha tancat un partit que feia estona que tenia coll avall, a la vegada que reservava forces de cara a propers compromisos i que Rutenka arribava a la destacada xifra d'11 gols.

La fitxa del partit

FCB INTERSPORT, 42
BM ANTEQUERA, 22

FC Barcelona Intersport (21+21): Saric (Sjostrand); Víctor Tomás (7), Nagy (2), Oneto (2), Entrerríos (2), Rutenka (11), Juanín (6) -set inicial-, Dani Sarmiento (2), Sorhaindo, Mikel (1), Ugalde (4), Igropulo (3), Morros (2).

BM Antequera (10+12): Moyano (Mijatovic); Soto (2), Pejovic (3), Bustos (1), Manjov (5), Markicevic (5), Morales (1) -set inicial-, Río (2), Radulovic (1), Ramos (1), Savenco, Hoyos, Espigol (1).

Parcials cada 5 minuts: 3-1, 7-4, 11-5, 15-7, 19-9, 21-10 (descans), 25-12, 26-14, 30-16, 32-18, 37-19, 42-22 (final).

Àrbitres: Luque Cabrejas i Pascual Sánchez.

Pavelló: Palau Blaugrana. 1.006 espectadors

Tornar a dalt