fcb.portal.reset.password

El Barça Intersport ha fet el darrer entrenament abans de rebre el Puerto Sagunto (Foto: Arxiu - FCB)

Darrer entrenament del primer equip d'handbol abans de la tercera jornada de l'Asobal. El Barça, líder amb quatre punts, rep al Palau demà, diumenge, l'Alser Puerto Sagunto, a hores d'ara 13è classificat amb cap punt aconseguit. Aquesta situació provoca que els blaugranes continuïn anant a per totes per sumar els dos punts. "Els partits els fan més o menys còmodes els equips en la intensitat i el grau de concentració amb què surten a jugar. I ens hem d'exigir això. Sabem què farà el rival i també coneixem la nostra proposta de joc, que és defensar, córrer... ser fidels al nostre estil", ha explicat Xavi Pascual.

L'entrenador blaugrana confia en l'equip. Sobretot perquè els 'inputs' són bons: "Estem complint amb les previsions del disseny de pretemporada. A partir d'ara l'equip estarà més fi, tot i que penso que en les últimes dues setmanes ja hem trobat un punt alt de forma. La pròpia competició ens posarà en el punt ideal".

Fins als moments previs al partit, Pasqui no decidirà quins són els tres jugadors que ha de descartar. Cal destacar que Cristian Ugalde i Juanín García tenen alguna molèstia pròpia de la càrrega de les alçades de temporada.

Partit, diumenge a les 20.15 h

Teledeporte ha fixat les retransmissions diumenge a les 20.15 h. I el Barça Intersport sol•licita el suport de la seva afició, tot i saber que no és una "hora ideal". "Ens ve imposada", recorda Pasqui, tot i que té l'esperança que el públic no falli: "Esperem que la gent ens ajudi i esperem tornar-los aquesta implicació amb bon joc, a la pista deixant-nos l'ànima i que l'handbol que fem agradi a la nostra gent".

Tornar a dalt