fcb.portal.reset.password

Rubiella demana concentració. Foto:Miguel Ruíz-FCB

El Barça Intersport juga dimecres, a les 20.30, a la pista del darrer classificat de l’Asobal, l’Alser Port Sagunt. Lluny de refiar-se de la situació dels valencians, l’entrenador blaugrana, Toni Rubiella, ha insistit en la concentració com a clau per la victòria a Port Sagunt.

Sorprès per la situació de Port Sagunt

Valorant el rival de la jornada 18 d’Asobal, l’Alser Port Sagunt, Toni Rubiella ha explicat que “em sorprèn que Port Sagunt sigui el cuer de l’Asobal”

Rubiella adverteix, a resposta dels periodistes en roda de premsa, que “el calendari ens fa jugar el partit de Sagunt entre Chambery i Zagreb. Cal jugar aquest partit amb molt de compte”

“Sabem que ens trobarem un gran ambient a Port Sagunt, és un dia important per ells” comentava Rubiella respecte a l’ambient que el Barça Intersport es trobarà a Port Sagunt

Concentració i bones sensacions

La principal clau per aconseguir un triomf a Port Sagunt, la donava el tècnic blaugrana: “és un altre partit en el que hem d’anar concentrats. Si sortim com ho estem fent, el partit caurà de la nostra banda”

Rubiella, també ha valorat l’estat de l’equip, en els primers partits després de l’aturada: “Estem molt contents de com està jugant l’equip. És mèrit dels jugadors. L’actitud de l’equip és excel·lent”

14 convocats

Rubiella ha convocat 14 jugadors pel partit davant Alser Port Sagunt. Restaran a Barcelona Sorhaindo i Juanín García, per decisió tècnica i Víctor Tomás, a la fase final de la seva recuperació

Tornar a dalt