El Barça Intersport va dir adéu a la Champions als quarts de final / FOTO: ARXIU FCB

La trajectòria del Barça Intersport en la fase prèvia de la màxima competició europea va ser impecable, fins al punt que, en l’última jornada de la fase, a la pista del Sävehoff, s’assegurava la primera plaça del grup amb una victòria per 26-39. El Montpeller seria el rival a batre als vuitens de final de Champions.

Remuntada màgica al Palau

El primer 'round' va tenir lloc a terres franceses i se’l va endur el Montpeller per 30 a 28. Tot i això, i tal com va anar el partit, els blaugranes marxaven contents del resultat que s'enduien de la pista René Bougnol, ja que l'eliminatòria estava oberta i la remuntada i el pas a la següent ronda, a l'abast.

El millor Barça va tornar i ho va fer per meravellar Europa. Amb una actuació defensiva gairebé perfecta, i mostrant-se contundent en el vessant atacant, el conjunt blaugrana va aconseguir capgirar l’eliminatòria de vuitens de final i, d’aquesta manera, va fer efectiva la vintena remuntada continental (36-20). La màgia del Palau Blaugrana va ser clau en la victòria d’un conjunt blaugrana sublim davant l’equip occità.

Fi del somni europeu

El sorteig de quarts de final de la Champions d’handbol va emparellar el FC Barcelona Intersport amb l’AG Copenhaguen. Els danesos, amb el vistiplau de l’EHF, van decidir disputar el partit en el Parken Stadium de Copenhaguen, on juga el FC Copenhaguen. El resultat en l’anada dels quarts de final va ser de 29-23. Per tant, el Barça Intersport havia de remuntar sis gols al potent conjunt danès per poder assolir una plaça per a la Final a Quatre de Colònia de finals de maig.

El somni europeu, però, va concloure al Palau Blaugrana. I és que l’equip de Xavi Pascual no va poder assolir la remuntada desitjada al Palau, i únicament va poder signar un triomf insuficient per 36-33, amb què es va quedar a quatre dianes de la classificació per a la Final a Quatre.