Nagy aixeca trofeu Champions

La vuitena Copa d'Europa de la història de la secció d'handbol va entrar al Museu al mes de maig. Els homes de Xavi Pascual van derrotar el Ciudad Real a la final de Colònia i es van treure l'espina de la temporada anterior. Una alegria enorme que es va sumar a la viscuda per l'obtenció del títol de Lliga cinc anys després. La divuitena Lliga de l'handbol culer es va aconseguir matemàticament amb un triomf a la pista del Naturhouse de la Rioja.

Així doncs, el Barça va alçar els dos principals títols del curs 10/11. En canvi, no va tenir sort ni a la Copa ni a la Copa Asobal.

Acabar l'any amb un títol

Iker Romero deixaria el Club a l'estiu per la porta gran. El nou projecte de Pascual va començar amb una freda i una de calenta: victòria a la Lliga dels Pirineus i KO a la Supercopa davant l'Atlètic de Madrid. A partir de llavors,  el Barça Regal ho ha guanyat tot a la Lliga (incloent un vital triomf a la pista de l'Atlètic) i manté el pas ferm a la Champions. A més, ha finalitzat l'any 2011 de la millor manera: conquerint la Copa Asobal a Lleó.