Victor Tomás aixeca la segona SuperGlobe del Barça / IHF

El campionat del món de Clubs va ser un dels reptes més importants que va haver d’enfrontar l’equip de Xavi Pascual. El FC Barcelona va presentar-se a Qatar amb l’etiqueta de vigent campió i, sobre la pista, va demostrar que el trofeu de la SuperGlobe només té un propietari: el Barça.

Un triomf davant l’Al-Saad de Qatar (26-34), en un partit disputat el 12 de setembre, va suposar el segon Mundial de clubs de la història de la secció i el tercer títol de la temporada d'un equip que ja s'havia adjudicat la Supercopa de Catalunya i la Supercopa Asobal.

El rival a la final, l’Al Sadd, havia aconseguit guanyar el vigent campió d’Europa a la semifinal i això el feia un equip temible. Els blaugrana van quedar primers de grups i en el penúltim partit van superar l’equip El Jaish de Qatar (39-29). A la final, els blaugrana també van saber imposar el seu domini i van aconseguir la victòria per vuit gols de diferència. Aquest important títol donava una bona dosi de moral a un equip que seguia aspirant a tot.