Rutenka, en una acció de la final / FOTO: V. Salgado / ASOBAL

La participació del Barça Intersport en la 37a edició de la Copa del Rei, que va tenir lloc a Torrevella, va començar amb una victòria davant el Naturhouse La Rioja (26-28) als quarts de final. Rutenka i Saric van liderar el conjunt blaugrana en un partit molt complicat a Torrevella. A semifinals els esperaria el Cuatro Rayas Valladolid.

Un cop més, Rutenka i Saric marcaven el camí en el compromís davant l’equip val·lisoletà, en aquest cas per segellar el bitllet per a la final de la competició. Amb la victòria contra el Cuatro Rayas Valladolid (26-28), el conjunt barcelonista aconseguia venjar-se de l’equip que en l’anterior edició l’havia eliminat de la competició del KO.

La 18a no va ser possible

El que hauria estat el divuitè títol de Copa del Rei de la secció d’handbol del Barça no va ser possible. I és que una gran segona meitat del BM Atlètic de Madrid va condemnar el Barça Intersport en la final (37-31). Els jugadors de Xavi Pascual havien aconseguit arribar al final de la primera meitat amb un lleuger avantatge (14-15), però l’efectivitat del conjunt madrileny en el segon temps va privar el Barça del seu objectiu.