Set blaugranes avancen en l’Europeu juvenil

Set blaugranes avancen en l’Europeu juvenil

Els sis representats amb la selecció espanyola i Juri Knorr, amb Alemanya,es trobaran a la Main Round, el pas previ a la lluita per les medalles; Mark Bodor, amb Romania, lluitarà per la novena posició

El Barça d’handbol té vuit jugadors juvenils disputant aquests dies l’Europeu Sub18 a Croàcia, i després de la disputa de la primera fase, set d'ells segueixen endavant. Els sis representants de la selecció espanyola (Mamadou Diocou, David Roca, Alex Pascual, Eduardo Calle, Jorge Pérez i Robert Rosell) i Juri Knorr, amb Alemanya, s’han classificat per a la Main Round. En el cas de la selecció espanyola, ho va fer gràcies a un triple empat a dos punts que va afavorir els culers implicats. Per la seva banda, Mark Bodor, amb Romania, lluitarà per la novena posició.

En l’última jornada de la fase de grups, Espanya va caure amb Alemanya per 25-22, i deixava la classificació en mans d’una victòria de Rússia contra Hongria que es va acabar produint. En el duel entre espanyols i alemanys van destacar Mamadou, amb set gols, i Knorr i Roca, amb cinc cadascú. Rosell, en canvi, no va poder jugar per lesió.

A la Main Round, els alemanys parteixen amb dos punts, Espanya amb zero, i els acompanyen Suècia (0) i Islàndia (2), procedents del grup D. Aquest dimarts arrencarà aquesta segona fase, en què els set culers buscaran l’accés a la lluita per les medalles del Campionat d’Europa Sub-18 que es disputa a Croàcia.

La Romania de Mark Bodor, que ha quedat quarta en el grup B, seguirà competint per acabar en la novena posició. En un grup amb Portugal, Noruega i Israel, el blaugrana buscarà una classificació que doni l'accés directe al Mundial de la categoria a Macedonia evitant la fase de qualificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut