Triple corona en l’handbol formatiu

El Juvenil campió d’Espanya, el Cadet A campió de la MiniCopa i l’equip Infantil A, campió de Catalunya

Diumenge al matí ha estat un matí prolífic per a l’handbol formatiu blaugrana. Tres títols estaven en joc i els engronsaran el palmarès de l’handbol blaugrana, en un dia en que el primer equip pot sumar un nou títol de Copa

El Cadet A campió de la MiniCopa

El Cadet A, entrenat per Jordi Jodar, s’ha alçat com a campió de la MiniCopa, el torneig de categoria Cadet, que s’ha estat despuntat, de manera paral·lela a la Copa absoluta, a Madrid durant aquesta setmana.

A la primera fase van superar a Puente Genil, Guadalajara i Valladolid i a la final era el Granollers el rival, un oponent al que havien superat la passada setmana a la final de Catalunya.

A la final de la Minicopa, els vallesans van començar dominant el partit però els cadets A blaugranes van anar capgirant el ritme de joc i el marcador i es va imposar per 22 a 18

Campions d’Espanya juvenils

El Barça Lassa juvenil s’emporta el títol estatal després de superar a CD Agustinos per 26 a 17. Granollers ha acollit l’edició del 2018 del campionat d’Espanya de categoria juvenil. Els blaugranes van superar els tres primers partits, de la lligueta del campionat, amb tres triomfs i es van trobar a BM Granollers a la semifinal.

Empat en temps reglamentari i a la pròrroga, els de Ferran Porres van assolir un triomf per 30 a 29 que els situava a la final. Una final on els blaugranes no han hagut de partir i s’han endut el títol per 26 a 17, sumant el campionat d’Espanya al de Catalunya, que van aconseguir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el BM Granollers.

Els Infantils campions de Catalunya

Els joves de l’equip Infantil A del Barça Lassa es van proclamar Campions de Catalunya, en el Top4 que ha tingut lloc a Santpedor, durant el cap de setmana.

El Barça Lassa A s’imposava, a semifinals, als amfitrions de l’Handol Santpedor per 14 a 34 i el derbi de l’handbol català esperava a la final davant el BM Granollers.

Els blaugranes van dominat durant to el partit i al descans ja dominaven per 13 a 7. A la represa la superioritat blaugrana es va fer més evident i es van acabar imposant per 31 a 17. Amb aquest triomf el Barça d’handbol s’ha proclamat campió de Catalunya en categoria Infantil, Cadet i Juvenil.