El Juvenil de l’handbol, classificat per al Campionat d’Espanya

El Juvenil de l’handbol, classificat per al Campionat d’Espanya

Els joves entrenats per Ferran Porres accedeixen al campionat estatal i ja coneixen la seu i els seus rivals

Després de proclamar-se campions de Catalunya, superant el BM Granollers per 21 a 35, els juvenils blaugrana accedien a la fase de sector per classificar-se pel Campionat d’Espanya. Els blaugranes van viatjar fins a Elgoibar per disputar l’accés al selecte grup dels vuit millors equips de l’estat.

Al Pais Basc, els de Ferran Porres van superar el Dominicos de Saragossa per 26 a 17, a la primera jornada del sector. A la segona van guanyar el Calasancio per 37 a 24 i certificaven el seu pas al Campionat d’Espanya. Van guanyar els amfitrions de l’Elgoibar per 18 a 32.

Granollers, seu del campionat estatal juvenil

La localitat de Granollers acollirà el Campionat d’Espanya Juvenil d’handbol del 2 al 6 de maig. Els blaugranes són al Grup I, on competiran davant La Salle Córdoba, el Cisne Colegio Los Sauces i l’Elx.

A l’altre grup Granollers, San Agustín, Valladolid i BM Madrid es jugaran el pas a les semifinals del torneig. Com és habitual, els dos primers classificats de cada grup accediran a semifinals, primer d’un grup contra segon de l’altre, i els guanyadors disputaran la final.

Els horaris blaugrana

2 de maig 17.30 h Barça Lassa – BM Elx

3 de maig 11 h Barça Lassa – Cisne Los Sauces

4 de maig 12.30 h La Salle Còrdova – Barça Lassa

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut