El Juvenil , campió de Catalunya

El Juvenil , campió de Catalunya

L’equip blaugrana supera per 35 a 21 al KH-7 BM Granollers a la final de la Lliga Catalana Juvenil Masculina que s’ha disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Amb autoritat. El Barça Juvenil s’ha proclamat campió de Catalunya amb molta autoritat gràcies al seu handbol sòlid en defensa i espectacular en atac que li ha valgut per superar al KH-7 BM Granollers per un contundent 35-21 a la final de la Lliga Catalana Juvenil Masculina que s’ha disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El lateral esquerre Eduardo Calle, amb set gols, i els extrems Mamadou Lamine i Àlex Pascual, amb cinc gols, han estat els màxims anotadors de l’equip que dirigeix Ferran Porres.

La final s’ha decidit en els primers 5 minuts. El Barça ha sortit amb una actitud impressionant, molt atent en totes les facetes del joc, que li ha permès situar un 5-0 al marcador gràcies al seu encert en atac i a les pèrdues de pilotes del Granollers. Les diferències s’han anat ampliant, gràcies a la gran defensa blaugrana i a la gran actuació del porter Jorge Pérez, MVP del campionat, fins situar-se en un contundent 18-8 al descans. La segona part ha seguit la mateixa dinàmica. El Granollers ho ha intentat, sense llençar mai la tovallola, però s’ha vist superat per una piconadora com ha estat avui el Juvenil blaugrana. David Roca i Alejandro Barbeito, amb 4 gols, Pablo Vela, Sergi Alà i Robert Rosell, amb dos, i Daniel Fernández, Nil Montserrat, Pau Peyra i Dídac Duran, amb un gol tots quatre, han arrodonit la victòria que li dona el títol de campió de Catalunya al Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut