L’Infantil A, classificat per a la fase final del Campionat d’Espanya

L’Infantil A, classificat per a la fase final del Campionat d’Espanya

El conjunt entrenat per Xavi Romero va guanyar els tres partits del seu grup de la Fase Sector contra el Maristas Algemesí, Naturhouse La Rioja i Balonmano Romade

L’Infantil A del Barça Lassa va aconseguir el cap de setmana passat el bitllet per a la fase final del Campionat d’Espanya d’handbol. L’equip dirigit per Xavi Romero i Genís Soler va guanyar els tres partits del seu grup de la Fase Sector, disputat al pavelló d’handbol de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, contra el Balonmano Romade (30-25), el Naturhouse La Rioja (34-17) i el Maristas Algemesí (44-22).

D’aquesta manera, l’infantil culer es va classificar per a la fase final que se celebrarà a Elda i a Alacant i que s’ha sortejat aquest dilluns. El conjunt blaugrana ha quedat enquadrat en un grup amb el Colegio San Agustín, l’Ademar de Lleó i l’AD Carballal.

Per la seva banda, l’Infantil B va acabar quedant fora de la fase final després de guanyar dos partits, contra el Prado Marianistas (16-26) i el BM Ciudad de Algeciras (19-24), i perdre’n un contra el Colegio San Agustín (36-25). L’equip dirigit per Alex Barbeito va disputar la Fase Sector en el grup F a Alacant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut