El Juvenil, subcampió d’Espanya; el Cadet, segon a la Minicopa

El Juvenil, subcampió d’Espanya; el Cadet, segon a la Minicopa

Els juvenils cauen davant el Granollers i el Cadet cau davant l’Anaitasuna

L’equip juvenil blaugrana ha finalitzat subcampió d’Espanya de la categoria en caure amb el BM Granollers per 28 a 29 a la final, que ha tingut lloc a Alcobendas. Per la seva banda, l’equip Cadet del FC Barcelona Lassa ha caigut davant l’Anaitasuna a la final de la Minicopa per 20 a 21.

El camí del Juvenil

Els joves entrenats per Ferran Porres van sumar tres triomfs en els tres partits de la fase de grups. A la primera jornada van guanyar per 22 a 33 el BM Carabanchel. La línia era ascendent per als joves blaugrana, com demostrava el triomf per 19 a 31 davant el Zarautz a la segona jornada.

El 28 a 13 favorable davant el BM Còrdova els assegurava el primer lloc del grup, i a semifinals van superar el BM Montequinto per 28 a 23.

Tres triomfs a la fase prèvia

Per la seva banda, l’equip cadet del FC Barcelona Lassa jugava la Minicopa a Pamplona, enquadrat en un grup amb els mateixos equips de la Copa.

A la primera jornada un ajustat 23 a 22 els donava el triomf davant l’Abanca Ademar. A la segona jornada van superar amb facilitat (39-14) el Naturhouse, i el triomf davant els locals de l’Helvetia Anaitasuna per 19-24 els donava un lloc a la final, davant el mateix equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut