Inici demolidor per assegurar el triomf (30-23)

El Barça Lassa B de Roi Sánchez s’imposa al CD Agustinos gràcies a un parcial inicial de 7-1 que ha permès a l’equip gestionar amb intel·ligència una còmoda avantatge durant tot el partit

El Barça B d’handbol, amb 4 juvenils a les seves files, ha sumat la segona victòria consecutiva a la Ciutat Esportiva després d’imposar-se per un contundent 30-23 al CD Agustinos d’Alacant. Amb aquest triomf, els blaugrana es consoliden a la part alta de la classificació i aconsegueixen tornar la moneda al conjunt d’Alacant, que s’havia imposat en el partit de la primera volta (37-34).

Inici perfecte

El Barça Lassa B ha fet un començament de partit impecable amb un parcial inicial de 7-1, gràcies a l’encert ofensiu sobretot de Víctor Tremps (6 gols) i Pere Vaquer (8 gols) en aquests primers minuts. Els blaugrana han agafat una renda important que han pogut gestionar durant tota la resta del partit. Com a molt, el CD Agustinos s’ha apropat a tres gols (13-10, al descans), aprofitant que ha comptat amb tres situacions de superioritat durant el primer període. En aquest tram final de la primera part, cal destacar l’encert en atac de Mamadou (5 gols), amb una rosca magnífica, i les aturades de Jorge Pérez i Guillem Herms.

Segona part tranquil·la

El Barça Lassa ha tornat a agafar una renda de cinc gols a l’inici de la segona part (15-10) que li ha permès afrontar amb calma la resta del partit. Això sí, el CD Agustinos no ha tirat la tovallola en cap moment, liderat en atac per Ignacio Mirallave (10 gols). El Barça Lassa, però, ha agafat una màxima diferència de +9 (22-13) i no ha donat marge per a la sorpresa, gràcies també a la bona actuació de Gerard Forns sota els pals. Al final, victòria per 30-23 en un bon partit en el conjunt global de l’equip de Roi Sánchez. A la segona part també han destacat en l’apartat golejador Àlex Pascual (5 gols) i Adrià León (4 gols). El proper compromís, la setmana que ve a Santander contra el BM Sinfin.