Barça Lassa B – Conservas Alsur Los Dólmenes (35-31): Gran triomf del segon equip

Amb un partit complert en atac i defensa, el segon equip de l’handbol supera un dels candidats a ser a l’Asobal

Els joves entrenats per Roi Sánchez buscaven repetir el triomf de la setmana passada, també a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, davant Conservas Alsur Los Dólmenes segon classificat de la División de Honor Plata i aspirant a pujar a l’Asobal. El bon treball defensiu i ofensiu, en un dels millors partits de la temporada, han donat el triomf al Barça Lassa B d’handbol

Bona primera part

El bon treball defensiu, la velocitat en el contraatac i el fet de trobar opcions clares en l’atac estàtic donava fruit als joves blaugranes. En el minut 14 dominaven per 8 a 4 davant un dels equips més potents de la categoria, fet que provocava el primer temps mort dels visitants, amb un bon treball sota pals del blaugrana Jorge Pérez.

Els blaugranes es trobaven còmodes a la pista. Tot i que el d’Antequera milloraven l’aspecte ofensiu i el defensiu, els homes de Roi Sánchez es mantenien ferms i continuaven dominant per 12 a 9 a manca de cinc minuts pel descans. Els visitants van poder recuperar en els instants finals de la primera part i 13 a 12 al descans.

Determinació i cap fred

La igualtat es mantenia en l’inici de la segona part. Intercanvi de gols i domini blaugrana per 19 a 16 en el minut 36, després d’un contraatac de Diocou. Els blaugranes estaven en estat de gracia i fruit de l’encert global, es distanciaven 24 a 19 en el minut 42 gràcies a un 7 metres d’Amigó.

S’entrava en el darrers 10 minuts de partit amb un 29 a 24 favorable als locals. Els joves del segon equip jugaven amb el cap fred i sobrietat els darrers minuts. Amb el cap fred, bona defensa i paciència en atac, arribaven als darrers cinc minuts amb 6 gols per davant (32-26), una renda que  va ser suficient per emportar-se un merescut triomf davant un dels grans de la categoria per 35 a 31.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa B – Conservas Alsur Los Dólmenes