Barça Lassa B – RGCC Covadonga: Ofici i millora per tornar a guanyar a casa

Barça Lassa B – RGCC Covadonga: Ofici i millora per tornar a guanyar a casa

El filial blaugrana ha recuperat les bones sensacions al pavelló de la Ciutat Esportiva i s’ha imposat amb claredat al conjunt asturià gràcies al treball defensiu, la intensitat i la velocitat

El Barça Lassa B d’handbol ha tornat al camí de la victòria com a local aquest dissabte, gràcies a un bon triomf contra el Covadonga per 35-24. El conjunt de Roi Sánchez ha recuperat bones sensacions sobre la pista i s’ha imposat amb claredat a l’equip asturià, en un duel que ha començat igualat però que els blaugranes no han deixat escapar quan han pres la iniciativa. Els gols d’Adrià León (6) i Pere Vaquer (4), a la primera part, i els de Mamadou (7) i Aleix Gómez (6), a la segona, han estat clau per sumar dos punts que situen el filial culer en la vuitena posició de la Divisió d’Honor Plata amb 17 punts.

El partit ha començat igualat, amb rendes mínimes i amb l’efectivitat centrada en els sis metres gràcies a un Adrià León efectiu. Amb el 4-4, el Covadonga ha pres la iniciativa momentàniament, però el Barça Lassa B s’ha recuperat amb tres gols consecutius de Pere Vaquer i s’ha situat per davant (8-7, min 13). A partir d’aleshores, la superioritat blaugrana ha anat a més, i des de la defensa el joc ha crescut. Els culers han sumat golejadors diversos, i han aconseguit un avantatge de cinc gols que mantindrien fins al descans (18-13).

Velocitat per certificar el triomf

En arrencar el segon temps, el Barça Lassa B ha castigat les accions sense porter del Covadonga i ha traslladat la superioritat al marcador. El marge de gols no només es mantenia, sinó que anava creixent a poc a poc. Aleix Gómez, que ha jugat el segon partit consecutiu amb el filial, ha destacat al contraatac, fins que ha deixat el seu lloc a un Mamadou que li ha agafat el relleu a la perfecció. Les accions al contraatac, sumades a les aturades de Gerard Forns i Guillem Herms, han conduit l’equip de Roi Sánchez fins a una victòria (35-24) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper que es resistia des del 18 de novembre.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa B – RGCC Covadonga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut