Barça Lassa B – Secin Group BM Alcobendas (26-37): Derrota davant el segon classificat

Els joves blaugranes cauen davant el poder ofensiu visitant

El segon classificat de la División de Honor Plata visitava la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els madrilenys, clar aspirant a ser a la Liga Asobal la propera temporada, posaven a prova els joves de Sánchez, en el darrer partit de l’any. Un partit on el nivell ofensiu visitant ha estat clau.

Domini visitant

Els blaugranes sortien a la pista amb un equip molt jove i amb un joc viu i efectiu aconseguien manar en el marcador (6-5) en el minut 9 del partit. L’exclusió del blaugrana Doicou en el minut 10 va obrir la porta al domini visitant que es distanciaven (8-11) en el minut 14 de la primera part.

L’atac madrileny superava a la defensa blaugrana i, a manca de 10 minuts pel descans, l’Alcobendas dominava per 9 a 14.El tècnic blaugrana demanava el segon temps mort per intentar ajustar el joc blaugrana. Els de Roi Sánchez augmentaven la intensitat defensiva però el BM Alcobendas guanya per 15-19 al descans.

Treball sense recompensa

L’inici de la segona part ha seguit un camí similar al que s’havia vist al llarg de bona part del primer temps. Els madrilenys, efectius amb l’àmbit ofensiu, es tornaven a distanciar (18-25) en els primers sis minuts. Tot i això, els blaugranes cercaven canvis defensius per tornar a estar en el partit però a l’equador de la segona part, el BM Alcobendas dominava per 22 a 28.

La tònica de la part final del partit va ser similar. El Barça Lassa B intentant augmentar el seu nivell d’intensitat defensiva i un BM Alcobendas segur sobre la pista que no permetia als blaugranes apropar-se en el marcador, en un partit que va finalitzar amb un 26 a 37 favorable a Secin Group BM Alcobendas.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa B – Secin Group BM Alcobendas