Barça Lassa B – BM Torrelavega (28-30): Derrota en el tram final

Els joves blaugranes aguanten gairebé tot el partit, davant un candidat a ser a l’Asobal

Els blaugranes cercaven un triomf davant un dels equips que lluita per estar a l’Asobal la propera temporada. La visita del BM Torrelavega era una de les cites exigents que els joves de Roi Sánchez tenien marcades aquesta temporada. El partit ha estat igualat fins el tram final però l’experiència visitant ha estat clau.

De més a menys

L’inici blaugrana era per emmarcar. Els de Roi Sánchez dominaven l’atac i especialment la defensa i en 8 minuts de joc s’avançaven per 5 a 1 en el marcador. El Barça Lassa B seguia amb el domini del partit i en el minut 11, amb 7-3, els visitants sol·licitaven el seu primer temps mort. La consistència defensiva era la clau. Els blaugranes deixaven el BM Torrelavega en 5 gols en 15 minuts.

Els càntabres però es van anar trobant més còmodes sobre la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i en el minut 18 es situaven a un gol (9-8) i Sánchez demanava temps per recomposar l’equip. La igualtat s’establia en el partit i en el marcador. Empat a 13 al descans.

S’imposa l’experiència

L’inici de la segona part no ha estat bo pels interessos blaugranes. Els visitants s’avançaven per 15 a 17, en el minut 36 de partit. Tot i que podia semblar que el BM Torrelavega podia trencar el partit, els joves blaugranes no deixaven de lluitar i aconseguien girar la tendència (21-20) a 14 minuts per a la fi del partit.

En el minut 50 de partit tot seguia igual (23-23) i tot estava per decidir. En aquesta fase decisiva del partit, els càntabres obrien una escletxa en el marcador (24-27) a cinc minuts. Una diferència que ha estat definitiva i que ha donat el partit a BM Torrelavega per 28 a 30.