Barça Lassa B – BM Alarcos (37-22): La defensa és clau

El treball defensiu fonamenta el tercer triomf consecutiu del segon equip

El partit es presentava com un duel amb màxima igualtat. El Barça Lassa B ocupava la sisena posició i els manxecs del BM Alarcos la setena. Amb el 37-22 final , els blaugranes s’assenten en aquesta posició, en un partit on Fran Revuelta, exblaugrana, defensava la porteria del BM Alarcos.

Bon treball defensiu

La defensa blaugrana es mostrava ferma en els primers minuts de joc. Gràcies a la consistència que mostraven els joves de Roi Sánchez, el Barça Lassa B doblava al seu rival en el marcador (6-3) en el minut 11. Seguint amb aquesta línia darrera i augmentant l’efectivitat ofensiva, els blaugranes arribaven a l’equador del primer temps amb un 9 a 3 favorable.

Tot i els intents visitants de construir alternatives defensives, el segon equip de l’handbol funcionava de manera sincronitzada en atac i defensa per seguir ampliant la diferència (15-6) en el minut 23. Els minuts finals del primer temps van discórrer amb una dinàmica similar i al descans 18 a 10 pels joves blaugranes.

Partit sota control

Durant l’inici del segon temps les diferències s’estabilitzaven i els blaugranes dominaven, en el minut 10 per 23 a 14. La feina defensiva blaugrana continuava de manera similar al primer temps.

El Barça Lassa B dominava el ritme del partit i no permetia que el BM Alarcos s’acostés en el marcador i a 10 minuts per a la fi del partit el 30 a 19 ja marcava qui s’emportaria el triomf final.

Amb el partit controlat, els de Roi Sánchez van eixamplar la distància fins el 37-22 final que donava als blaugranes el tercer triomf consecutiu, en les tres darreres jornades, a la División de Honor Plata.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – BM Alarcos (37 -22)