Barça Lassa B 32–26 BM Sinfín: Triomf des de la defensa

Barça Lassa B 32–26 BM Sinfín: Triomf des de la defensa

El treball defensiu porta a una nova victòria el segon equip de l’handbol blaugrana

Visita la Ciutat Esportiva Joan Gamper un dels equips que la temporada anterior havien estat a la Lliga Asobal, el BM Sinfín de Santander. Equip experimentat que era una molt bona prova de foc pels joves de Roi Sánchez.

Bona defensa

L’inici del partit els blaugranes l’afrontaven amb valentia, bona defensa i aprofitant les opcions ofensives i fruit d’aquest treball, en el minut 17 dominaven el marcador per 7 a 5 desprès d’un set metres d’Aleix Gómez. Els blaugranes mostraven la seva millor cara i treien profit de la defensa per distanciar-se, 11 a 6, en el minut 22. Al descans un 13-10  a favorable al filial blaugrana.

Sota control

Tot i els intents per reduir diferències en el marcador per part de BM Sinfín, el Barça Lassa B mantenia la serenitat i el bon joc. La defensa activa i atac organitzat els deixava 6 gols per sobre (20-14) en el minut 8 de la segona part. Però l’experiència i l’ofici del rival començava a aflorar i a manca de 13 minuts s’acostaven a 3 gols (23-20).

El segon equip mantenia la pressió dels visitants i a manca de cinc minuts per a la fi del partit,s’imposava per 27 a 24. A la fase final de l’encontre, els joves de Sánchez han mantingut el cap fred i s’enduien la victòria per 32 a 26.

Les estadístiques del FC Barcelona Lassa B – DS Auto Gomas BM Sinfín

Sort diversa

La resta d’equips formatius de la secció d’handbol van tenir sort diversa a nivell de resultats.

Triomf còmode de l’equip Juvenil a Salou per 22 a 41.En un partit on els blaugranes van demostrar estar a un nivell superior que l'equip rival, marcat amb moments de partit amb inestabilitat tant ofensiva com defensiva; no obstant, l'equip va saber afrontar aquests moments difícils imposant-se al final del partit per 22-41.

L'l’infantil A, en un partit jugat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, va guanyar per 36 a 14, davant el Sant Boi. Per la seva banda l’Infantil B va empatar a 25 a Esplugues i el Cadet B va perdre per 37 a 33 davant el Granollers B. En un partit jugat diumenge al matí, el Cadet A es va imposar per 18 a 49 a la pista de La Salle Bonanova.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut