FC Barcelona Lassa B- Quabit Guadalajara: Triomf per seguir somiant (34-31)

El filial blaugrana supera un altre equip Asobal en una eliminatòria que es decidirà a Guadalajara

La tercera eliminatòria de la Copa del Rei deixava a un únic equip de la División de Honor Plata, com és el Barça Lassa B, davant equips Asobal. Quabit Guadalajara ha estat el rival dels blaugranes, que han demostrat, un cop més, de la seva qualitat i del seu esperit de lluita.

Plantant cara

El segon equip del FC Barcelona Lassa afrontava el partit d’anada d’aquesta 3ª eliminatòria de Copa amb l’objectiu de plantar cara a un equip consolidat a l’Asobal com és Quabit Gudalajara. Els joves de Llorenç Rueda han iniciat el partit amb un alt nivell defensiu que els ha permès treure un 6 a 3 favorable en el minut 9. Els visitants, de la mà de Chema Márquez, han aconseguit ajustar el seu atac per arribar al minut 16 amb empat (9-9) en el marcador.

El canvi defensiu a 5-1 dels visitants els donava fruits, i en el minut 19, i amb 10 a 12 en el marcador, Rueda ha demanat temps mort per mirar de trencar la defensa dels homes entrenats per César Montes. Els joves blaugranes han mantingut el to i a manca de quatre minuts per al descans tornaven a empatar a 14 gols per arribar al descans amb empat a 15, desprès de diverses aturades de mèrit, amb dos penals aturats, del jove porter blaugrana Guillem Herms.

Nivell de luxe

Els joves blaugranes han sortit plens de força i encert a la segona part. Dos gols seguits de Cerezo i un altre d’Amigó deixaven el Barça Lassa B dos gols per davant (21-19) en el minut 8 de la segona part, però l’encert del lateral de Guadalajara, Chema Márquez, tornava a girar el marcador (22-23) en el minut 12. Però la ratxa tornava a ser blaugrana per arribar a l’equador del segon temps amb 25 a 24 favorable al segon equip blaugrana.

El tram final del partit es caracteritzava per la igualtat. Si els blaugranes es posaven dos gols per sobre, els castellans contrarestaven ràpidament. Amb una diferència al marcador de +3 favorable al Barça s’ha entrat en els darrers cinc minuts.

Un gol de Xavi Castro posava el 33 a 30 en el marcador a manca de 3 minuts per a la fi, amb el màxim avantatge blaugrana fins al moment. Víctor Tremps deixava el 34 a 31 a manca de mig minut i, en la darrera acció, Castro ha pogut llançar des de el seu camp sense tenir la recompensa del gol.

El partit de tornada serà el proper dimecres dia 21 a les 20.30 hores a la pista de Quabit Guadalajara.