FC Barcelona Lassa B - Naturhouse La Rioja: La lògica s'imposa (25-32)

FC Barcelona Lassa B - Naturhouse La Rioja: La lògica s'imposa (25-32)

Els de La Rioja fan valer la seva condició d'equip de la VELUX EHF Champions League per superar el filial blaugrana als vuitens de la Copa del Rei

No ha pogut ser. Aquesta vegada, a diferència de fa dues temporades, els joves blaugrana del Barça Lassa B no han pogut sorprendre i han caigut davant la lògica de jugar contra un equip que lluita per estar entre els setze millors d'Europa, el Naturhouse La Rioja, als setzens de final de la Copa del Rei. Els barcelonistes s'han vist acompanyats a les grades de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per Xavi Pascual, Gonzalo Pérez de Vargas, David Barrufet i altres membres de la secció.

Plantant cara

Els primers deu minuts han estat dominats pels blaugranes. Amb un inici de tempteig per part dels dos equips, els joves culers han demostrat la seva mobilitat ofensiva i, amb les aturades de Ledó, aconseguien un 5 a 3 favorable. Al minut 9 Cristian Malmagro, del Naturhouse, ha vist la vermella per interpretar els àrbitres que havia llançat un penal a la cara del porter blaugrana.

A poc a poc els visitants s'anaven assentant sobre la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La defensa dels de La Rioja funcionava, Aguinagalde aturava i el 7 a 9 lluïa en el marcador amb el consegüent temps mort de l'entrenador del Barça Lassa B, Llorenç Rueda.

L'aportació ofensiva de l'extrem del Naturhouse, Ángel Fernández, amb el treball del centre de la defensa visitant, era contrarestada pel llançament de Dujshebaev. Però els visitants feien valer la seva experiència i qualitat per arribar al descans amb un 13-15 després d'una primera part molt igualada.

L'experiència és un grau

Comandats per un Ángel Fernández efectiu en atac i per un Gurutz Aguinagalde que ho aturava tot, el Naturhouse La Rioja ha obert una escletxa al marcador al primer terç del segon període, i manaven en el marcador per quatre gols (17-21). Però el segon equip blaugrana té força i caràcter, i amb una aturada de Ledó i dos gols de Tremps tornaven al partit al minut 41 amb el 19-21, que obligava als de La Rioja a demanar temps mort.

Però la revifada blaugrana no tenia efecte en el marcador. El Naturhouse sabia quin ritme li interessava, i el portava a terme amb un Aguinagalde que continuava excel·lent sota pals. 20-25 a manca de 9 minuts.

La sentència definitiva arribava amb un gol de contraatac de Sánchez (20-27) amb poc més de set minuts per jugar. El Naturhouse enfilava el camí del triomf i posava fi a la trajectòria del Barça Lassa B a la Copa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut