12 Juanjo

Juan José Angosto Hernández

Porter

Un dels millors porters del món. Destaca, sobretot, pels seus reflexos i la seva agilitat sota els tres pals

Palmarès

Amb el FCB
Títols Quantitat Temporades
Copa de Catalunya 3 2016/17 - 2017/18 - 2018/19
Copa del Rei 1 2017/18
Amb la selecció
Títols Quantitat Temporades
Or a l'Europeu 4 2007 - 2010 - 2012 - 2016
Altres
Títols Quantitat Temporades
Supercopa d'Espanya 3 2006/2007 - 2010/2011 - 2011/2012
Lliga espanyola 4 2005/2006 - 2006/2007 - 2008/2009 - 2009/2010
Copa Intercontinental 1 2010/2011
Recopa d'Europa 1 2003/2004
Copa d'Espanya 3 2007/2008 - 2009/2010 - 2009/2010
Copa Ibèrica 1 2006/2007