12 Juanjo

Juan José Angosto Hernández

Porter

Un dels millors porters del món. Destaca, sobretot, pels seus reflexos i la seva agilitat sota els tres pals

Nascut a Cieza el 1985, Juanjo té una llarga trajectòria a la LNFS. Ha jugat al Pozo Múrcia (2004-2010), a l’Inter Movistar (2010-2013) i al Santiago Futsal (2013/14). El 2014 va marxar al Benfica, on s'hi va estar dues temporades fins fitxar pel conjunt blaugrana. Al Barça hi aporta experiència i juntament amb Paco Sedano formen una de les millors parelles de porters del món.

Perfil tècnic

És un jugador tècnicament molt bo i molt complet. Les seves millors virtuts: els reflexos, la col·locació i la sacada. És un jugador amb experiència, que ha jugat a grans equips com al Pozo, a l'Inter i al Benfica” Un dels millors porters del món. Destaca, sobretot, pels seus reflexos i la seva agilitat sota els tres pals.

Palmarès

Amb el FCB
Títols Quantitat Temporades
Copa de Catalunya 2 2016/17 - 2017/18
Amb la selecció
Títols Quantitat Temporades
Or a l'Europeu 4 2007 - 2010 - 2012 - 2016
Altres
Títols Quantitat Temporades
Supercopa d'Espanya 3 2006/2007 - 2010/2011 - 2011/2012
Lliga espanyola 4 2005/2006 - 2006/2007 - 2008/2009 - 2009/2010
Copa Intercontinental 1 2010/2011
Recopa d'Europa 1 2003/2004
Copa d'Espanya 3 2007/2008 - 2009/2010 - 2009/2010
Copa Ibèrica 1 2006/2007