Setmana gran amb partidàs i homenatge a Sedano

Setmana gran amb partidàs i homenatge a Sedano

El proper dissabte dia 27 d’octubre és una de les cites marcades amb vermell al calendari amb el clàssic contra ElPozo al Palau i l’acte de la retirada de la samarreta de Paco Sedano

Comença una de les setmanes més esperades de la temporada. Dissabte que ve, el Barça Lassa rebrà ElPozo al Palau (21h), i en el post partit se celebrarà l’acte d’homenatge i retirada de samarreta de Paco Sedano.

El liderat, en joc

En l’aspecte esportiu, el partidàs Barça Lassa-ElPozo arriba més interessant que mai. El Barça Lassa i ElPozo són colíders de la lliga, juntament amb Palma Futsal. Els dos equips tenen 15 punts, amb 5 victòries i una sola derrota en sis jornades, i només estan separats per tres gols de diferencia a favor del Barça en l’average. ElPozo ha canviat de tècnic aquesta temporada i el projecte de Diego Giustozzi ha començat amb bon peu a Múrcia, amb bon joc i resultats positius que han il·lusionat de nou a l’afició murciana.

L’homenatge a Sedano, en el post partit

Més enllà del partit, s’espera una gran festa d’homenatge a Paco Sedano en el post partit en l’acte oficial de retirada de la samarreta de l’excapità. Serà el primer jugador de la història de la secció de futbol sala que tindrà la samarreta penjada del Palau, i per aquest motiu serà una festa molt especial. Serà un acte emotiu, on no hi faltaran excompanys, amics i familiars del porter, i també personalitats vinculades al Club i al món del futbol sala, que no es volen perdre el moment en què el 28 de Sedano quedarà penjat per sempre més del sostre a la part més alta del Palau.

Preus populars

Les entrades pel partit i per l’homenatge a Paco Sedano ja estan a la venda. El preu és de 5 euros pels socis, i 21 euros pels no socis. Els nens fins a 14 anys tenen entrada gratuïta, sempre que retirin l’entrada a taquilles i vagin amb acompanyant amb entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut