Més gols per agafar confiança (7-1)

Segon amistós contra el Futsal Rekord i segona victòria amb gols de Joselito (2), Adri Ortego, Roger, Ferrao, Dyego i Leo Santana

El Barça Lassa s’ha tornat a imposar al Futsal Rekord (7-1) en el segon amistós consecutiu contra el campió polonès. Després de la golejada de divendres (11-0), els blaugrana s’han trobat un rival més combatiu disposat a plantar cara i s’ha arribat al descans amb un avantatge mínim d’un gol (2-1), gràcies a un doblet de Joselito.

A la segona part, però, el Barça Lassa ha marcat tres gols en els primers cinc minuts que li han fet mal al rival i han canviat la dinàmica del partit. Al final, segona golejada i sensacions positives del conjunt que entrena Andreu Plaza en els dos primers amistosos de la pretemporada. Com a nota destacada, cal remarcar la bona adaptació al grup dels nous fitxatges –Adri Ortego, Boyis, Arthur i Dídac- i també de l’argentí del filial de només 18 anys Santi Rufino, que ha tingut més minuts en aquest segon amistós i ha rendit a un bon nivell.