Ferrao, un exemple de compromís amb l’equip

Tot i patir una luxació a l’espatlla, el pivot brasiler va repetir la gesta de tornar a la pista i marcar un gol decisiu en la victòria contra Ribera Navarra com ja havia fet anteriorment en dues ocasions contra Movistar Inter

“El cas de Ferrao s’ha de posar en valor perquè representa un nivell de compromís amb l’equip i amb el Club que són un exemple per a tothom”, va dir Andreu Plaza només acabar el partit contra Ribera Navarra.

I és que faltant cinc minuts pel final, i amb tot per decidir, a Ferrao se li va sortir l’espatlla de lloc després de xocar amb un rival. Només dos minuts després va tornar a la pista, amb l’espatlla ja col·locada, i va marcar el decisiu 4-2 que encarrilava la victòria del Barça Lassa contra Ribera Navarra.

“Encara té més mèrit perquè només és el primer partit de lliga, no estem parlant de la final de la Copa del Món, i això demostra un nivell de compromís extraordinari que li hem d’agrair molt perquè jugadors com aquests n’hi ha molt pocs”, remarca Andreu Plaza. Els seus companys també l’elogien. “Estàvem convençuts que tornaria i marcaria, està en un estat de forma extraordinari i tant de bo segueixi així”, diu Esquerdinha.

Dos precedents idèntics

El més excepcional del cas és que ja és la tercera vegada en els últims dos anys que li passa el mateix a Ferrao, i en els tres casos la història sempre acaba amb Ferrao tornant a la pista i marcant. Els dos precedents anteriors són contra Movistar Inter. El primer, el 30 de març del 2017 en lliga regular, amb victòria blaugrana (6-3) i dos gols de Ferrao després de la luxació. I el segon, un any després, el 28 de març del 2018, en les semifinals de la Copa del Rei (3-3), quan Ferrao es lesiona, torna i marca el gol decisiu per accedir a la final de Copa.