O Parrulo Ferrol – Barça Lassa: Victòria treballada a Ferrol (2-5)

Els d’Andreu Plaza, que han hagut de remuntar el gol inicial de Rubi Lemos i han jugat 25 minuts amb el rival utilitzant porter-jugador, han aconseguit els tres punts gràcies al doblet de Dyego i als gols de Ferrao, Sergio Lozano i Boyis

Victòria important del FC Barcelona a la pista de l'O Parrulo Ferrol. Tres punts que arriben per col·locar els d’Andreu Plaza amb vint punts a la classificació de la LNFS després d’aquest resultat (2-5), aconseguit en el partit avançat de la jornada 10 per la disputa de l’Elite Round la propera setmana. No ha estat fàcil, perquè els gallecs han començat guanyant, però la insistència i la paciència, així com el doblet de Dyego i els gols de Ferrao, Sergio Lozano i Boyis, que s’ha estrenat a la Lliga aquesta temporada, han permès al Barça sumar un nou triomf i afrontar el partit de dissabte contra el Palma amb opcions de superar-lo a la classificació.

Minuts que donen el triomf

Important destacar i valorar la reacció blaugrana, que ha tingut un inici complicat quan una deixada de Chano ha estat rematada de primeres per Rubi Lemos (1-0, min 3). La pressió alta de l'O Parrulo ha fet possible un resultat que, això sí, el Barça ha pogut capgirar. Ho ha fet en poc més de tres minuts, quan el resultat ha passat de l’1-0 a l’1-3, després de l’augment de la pressió i les més i millors ocasions. Dyego, que ha liderat l’equip, ha posat la igualada en l’electrònic amb un xut fort i sec, després d’una recuperació d’Adolfo (1-1, min 12). Tres minuts després, i en només 15 segons de diferència, Ferrao ha aprofitat un refús dins l’àrea per capgirar l’electrònic, mentre que Sergio Lozano, amb un xut llunyà que s’ha colat per l’escaire, ha fet l’1-3 (min 14).

Més pressió, però el triomf no s’escapa

Un resultat que ha obligat l’O Parrulo a jugar amb porter-jugador fins al final de l'enfrontament. L’atac de cinc ha posat pressió al Barça defensivament (ben resolt per part blaugrana), però també ha obert el partit. Al final, la balança s’ha acabat decantant cap al cantó català perquè Boyis, en una recuperació en defensa, ha pogut marcar a porta buida per pràcticament sentenciar (1-4, min 29). Pràcticament perquè Chano ha reduït diferències (2-4, min 36) i Adri podria haver enviat el partit a un final d’infart si el seu llançament de falta no s’hagués topat amb el travesser, però el gol que ha fet Dyego a porta buida, precisament després de caçar el refús d’aquesta acció local, ha fet que els tres punts volin, finalment, cap a Barcelona.