Jaén Paraíso Interior – Barça Lassa: Recital blaugrana (1-7)

Els blaugranes sumen una nova victòria amb golejada inclosa a Jaén i se situen líders de la Lliga LNFS amb 15 punts, empatats amb el Palma Futsal

El Barça Lassa ha sumat tres punts més lluny del Palau contra el Jaén Paraíso Interior (1-7) en un partit en què els blaugranes han estat molt sòlids defensivament i molt eficaços en atac. Ferrao, Esquerdinha (x2), Aicardo, Lozano, Dídac i Adolfo han estat golejadors d’un duel que els d’Andreu Plaza han dominat en tot moment i que han començat a encaminar des de l’inici.

El Barça decanta la balança

Tot i que els dos conjunts, molt sòlids defensivament, han protagonitzat bons minuts de joc col·lectiu, el primer avantatge ha arribat per part barcelonista. Perquè, en una pilota llarga de Dídac cap a Ferrao, els de Plaza s’han avançat amb un xut molt potent del brasiler. Quatre minuts més tard un xut enverinat d’Esquerdinha des d’uns trenta metres ha agafat per sorpresa Espíndola i ha situat el 0-2 a falta de dos minuts per arribar al descans. A les acaballes de la primera part una magnífica aturada de Dídac Plana ha anul·lat totes les esperances del conjunt local de marcar el primer gol.

Segona part de líder

A la represa els culers han sortit amb la mateixa tònica que a la primera part, molt solvents en defensa i amb una molt bona sortida de pilota ofensiva. Han disposat de diverses ocasions per incrementar el marcador, però el conjunt andalús, molt més intens en defensa, ho ha evitat. Malgrat tot, al minut 28, en una canonada d’Aicardo des de fora de l’àrea, ha arribat el tercer gol del Barça Lassa.

Però finalment ha estat amb porter jugador del Jaén quan els barcelonistes han acabat de sentenciar el duel. Al minut 35 Esquerdinha ha situat el 0-4 i el seu segon gol al compte particular. I, dos minuts més tard, a partir d’una errada defensiva, ha nascut el 0-5 obra de Lozano. Els locals han aconseguit el gol de l’honor, però Dídac i Adolfo han tancat el partit amb les seves dianes per concloure, així, el que ha estat un autèntic recital blaugrana.