Arthur signa amb el Barça Lassa fins al 2020

Arthur signa amb el Barça Lassa fins al 2020

És brasiler, juga d’ala esquerrà, té 24 anys i arriba procedent del Magnus Futsal

El brasiler Arthur Guilherme de Souza s’incorpora a la disciplina del Barça Lassa de futbol sala després que el Club hagi acordat les condicions de traspàs amb el Magnus Futsal. Arthur juga d’ala esquerrà, té 24 anys, i signa contracte amb el Barça Lassa per dues temporades, fins al 30 de juny del 2020.

Arthur ha jugat les dues últimes temporades al conjunt brasiler del Magnus Futsal, amb uns registres de 31 gols en 74 partits. Abans, el 2016, es va proclamar campió de la LNF amb el Corinthians.

“Vinc per guanyar títols”

En les seves primeres declaracions com a blaugrana, Arthur ha explicat que fitxar pel Barça “és un somni i un salt de qualitat” en la seva carrera. El brasiler ha dit que el seu objectiu és “guanyar títols i fer història” amb el Club. I reconeix que serà un “privilegi” jugar al costar de jugador que “admira” com és el cas dels seus compatriotes brasilers Ferrao, Dyego i Esquerdinha. A més, Arthur explica que té una “bona amistat amb Leo Santana de la època en què van coincidir al Praia Club”.

Sobre les seves virtuts, Arthur es defineix com a “un jugador intens, sobretot destaco com a marcador i m’agrada encarar al rival en l’un contra un”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut