Un històric visita el Palau

Un històric visita el Palau

El Barça Lassa buscarà la cinquena victòria consecutiva contra un renascut Naturpellet Segovia (21,15h, en directe per Eurosport2 i Esport3)

El mític Caja Segovia va ser un dels grans rivals del Barça al començament de l’època daurada del futbol sala blaugrana. De fet, el Barça va guanyar la seva primera lliga la temporada 2010/11 contra el Caja Segovia liderat aleshores per Lozano i Esquerdinha. Dos anys més tard, els dos equips es van tornar a trobar en les semifinals de la lliga, just abans de la desaparició del club segovià tal i com el coneixíem fins aleshores a causa de problemes econòmics.

Ara un refundat i recent ascendit Naturpellet Segovia torna al Palau amb unes aspiracions ben diferents però amb la màxima il·lusió pel retorn a l’elit del futbol sala. Diego Gacimartín dirigeix un equip molt competitiu amb barreja de jugadors joves i d’altres més experimentats. En el primer grup, tres ex jugadors del planter blaugrana destaquen a les files de Segovia: són Álvaro López, Juanfran i Javi Alonso. I menció especial per a un veterà que va guanyar el triplet amb el Barça la temporada 2010/11. És Carlos Muñoz que als 37 anys segueix en actiu i aportant experiència i qualitat al grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut