Tot sobre els rivals a l'Elite Round de Pescara

Tot sobre els rivals a l'Elite Round de Pescara

Miguel Andrés analitza el ‘T Knooppunt holandès, l’Ekonomac serbi i el Pescara italià, els tres obstacles per arribar a la final Four de la UEFA Futsal Cup

El Barça Lassa s’enfronta a tres rivals molt complicats per complir l’objectiu de classificar-se per a la Final Four de la UEFA Futsal Cup que es disputarà el proper mes d’abril, amb seu encara per decidir. Està clar que el Pescara és, a priori, el rival més temut per tothom, sobretot perquè els italians juguen a casa. Però l’Ekonomac serbi també és un equip molt compacte i amb experiència a Europa, i el ‘T Knooppunt holandès arriba amb la il·lusió i l’empenta del debutant en una Elite Round. Per saber més dels tres rivals, us presentem l’anàlisi del segon entrenador i responsable de l’scouting blaugrana: Miguel Andrés.

‘T Knoppunt (Holanda)

Anàlisi: “És un equip amb molt de talent individual. Tenen jugadors amb habilitat en l’un contra un i amb experiència internacional amb la selecció holandesa. Són els campions d’Holanda, saben el que és guanyar i han arribat fins aquí per mèrits propis”.

Trajectòria: És l’únic equip supervivent de la Fase Prèvia que queda viu a la competició. Va guanyar els tres partits de la prèvia contra Sjarmtrollan (4-6), Levski (3-2) i TMT (2-7). A la Main Round, dues victòries contra Slovan Bratislava (4-6) i Bielsko-Biala (3-1); i una derrota contra Georgians Tbilisi (2-1).

Jugador més destacat: Jamal El Ghannouti, el capità de la selecció holandesa, un jugador molt intens, molt complet i amb molta experiència.

Punt fort: La seva capacitat en l’un contra un.

Ekonomac (Sèrbia)

Anàlisi: “És un equip de nivell, tenen el bloc important de la selecció de Sèrbia, a més de tres brasilers de molt nivell -l’exblaugrana Igor, Thales i Simi Siaotti-; i també un dels millors jugadors de l’Azerbaidjan -Vitaliy Borisov- . Han triplicat el pressupost respecte a temporades anteriors i tenen un equip molt potent”.

Trajectòria: Van quedar segons a la Main Round. Dues victòria contra Nikars (2-1) i Kherson (4-2); i una derrota contra Sporting de Portugal (3-2).

Jugador més destacat:  Simi Saiotti, un pivot brasiler que ve de marcar molts gols a la lliga russa.

Punt fort: La intensitat col·lectiva. Fan canvis de 4 en 4 cada dos minuts i mig i la intensitat és màxima durant tot el partit.

Pescara (Itàlia)

Anàlisi: “És un equip molt potent integrat per internacionals italians i brasilers. Són els actuals subcampions d'Itàlia i fa dues temporades van jugar la Final Four de la UEFA Futsal Cup a Guadalajara. Han canviat recentment d’entrenador, de Fulvio Colini a Mario Patriarca, i encara és una incògnita la resposta de l’equip. El que sabem segur és que Patriarca és un tècnic que treballa molt bé l’estratègia i serà un rival molt perillós, i encara més jugant a casa”.

Trajectòria: Van quedar tercers a la Main Round. Una victòria contra Dinamo Moscou (5-3); i dues derrotes contra Kairat (5-1) i Minsk (6-4).

Jugador més destacat: Saad i Marco Ercolessi, el primer per experiència i el segon perquè és un gran golejador.

Punt fort: L’estratègia i el 5 contra 4.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut