Torna la Lliga amb un partidàs a Múrcia

Torna la Lliga amb un partidàs a Múrcia

El Barça Lassa visita la pista d’ElPozo en un partit clau per mantenir la segona plaça i aspirar al liderat al final de la fase regular (dissabte, 13.15 h Teledeporte/Esport3). Partit especial per a Juanjo i Esquerdinha, que tornen a Múrcia

Partidàs a Múrcia. Després de l’aturada per l’Europeu, la Lliga torna amb un plat fort: ElPozo-Barça Lassa (dissabte, 13.15 h, en directe per Teledeporte i Esport3). En joc, la segona plaça de la Lliga i mantenir vives les opcions de lluitar per la primera posició. Ara mateix el Barça Lassa (48 punts) és segon a la classificació, a cinc punts del Movistar Inter (53 punts) i amb tres punts d’avantatge sobre ElPozo (45 punts). A l’anada, ElPozo va guanyar al Palau per 2-3.

Baixes i altes

Es perden el partit Lozano i Miguelín, ja que els dos van tornar lesionats de l’Europeu i són víctimes del virus FIFA. Respecte del duel de la primera volta al Palau, ElPozo presenta les novetats dels brasilers Fernando (tanca) i Xuxa (ala), fitxatges del mercat d’hivern.

Juanjo i Esquerdinha tornen a Múrcia

Partit especial per a Juanjo i Esquerdinha, amb passat a ElPozo. Els dos van coincidir a Múrcia la temporada 2009/10 i van guanyar Lliga i Copa d’Espanya defensant la samarreta d’ElPozo. Juanjo va jugar set temporades a Múrcia, entre el 2002 i el 2010. “Va ser una etapa molt important de la meva carrera, allà vaig començar i en tinc un gran record”, reconeix Juanjo. En el mateix sentit s’expressa Esquerdinha: “Sempre estaré agraït a ElPozo perquè em va obrir les portes de jugar a Espanya”.

Declaracions d’Andreu Plaza

El tècnic del Barça Lassa ha remarcat a la prèvia la importància de l’enfrontament: “Són els partits que defineixen les posicions al final de la Lliga regular”, ha dit Plaza. “ElPozo és un rival amb un gen competitiu espectacular i que sempre lluita els partits com si fossin finals”, avisa el tècnic. “Nosaltres arribem amb ganes després de l’aturada i amb intenció de fer coses importants aquesta temporada”, ha afirmat Andreu Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut