Revàlida a Segòvia

Revàlida a Segòvia

El Barça Lassa visita el mític Pedro Delgado i s’enfronta a un club històric amb l’obligació de sumar els tres punts i trencar una ratxa inèdita de dos partits sense guanyar (21.30 h, en directe per Eurosport2 i Esport3)

Partit important per al Barça Lassa aquesta nit a Segòvia (21.30 h, en directe per Eurosport2 i Esport3). Els blaugranes venen d’empatar els dos últims partits de Lliga a Palma (4-4) i contra el Catgas Energia (2-2), i ara mateix necessiten la victòria per mantenir la segona posició en la pugna amb ElPozo, i també per intentar reduir l’avantatge de 5 punts que té el Movistar Inter al capdavant de la classificació. Per al partit a Segòvia, Andreu Plaza recupera Esquerdinha, però té quatre baixes importants: els lesionats Roger, Aicardo i Rafa López i el sancionat Paco Sedano.

Segòvia, història del futbol sala

Segòvia és el bressol del futbol sala espanyol, i el pavelló Pedro Delgado és una pista amb molta història, considerada La Catedral. A finals dels 90 el Caja Segòvia va ser un dels equips dominadors de la Lliga, i fins i tot la temporada 1999/2000 va guanyar la Copa d’Europa amb jugadors mítics com Luis Amado i Daniel.

El Naturpellet Segòvia actual

Ha plogut molt des d’aleshores, el club s’ha refundat, i ara el Naturpellet Segòvia ha tornat a Primera Divisió després d’una travessia pel desert de quatre temporades a Segona Divisió. L’equip que ara dirigeix Diego Gacimartín està fent un bon paper en l’any del seu retorn. Són onzens a la classificació, amb 19 punts, i, sobretot, només han perdut un partit fins ara a casa en tota la temporada, contra el Llevant en la jornada 5 (2-9). A la primera volta, el Barça Lassa es va imposar amb golejada per 8-1, però Andreu Plaza no es refia d’un conjunt que ha anat a més i que compta amb bons jugadors, com Javi Alonso, Buitre, Carlos Muñoz i els dos Álvaros.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut