Pugna pel liderat a Torrejón

Pugna pel liderat a Torrejón

El Barça Lassa visita la pista del Movistar Inter en un partit clau per acabar la primera volta en primera posició (20.30h, Pavelló Jorge Garbajosa, en directe per Teledeporte i Esport3)

Barça Lassa i Movistar Inter posen el liderat en joc aquesta nit a Torrejón (20.30h, en directe per Teledeporte i Esport3). Els dos equips arriben al partit de la catorzena jornada de lliga empatats a punts  a la classificació, amb el mateix número de victòries (11), empats (1) i derrotes (1), i només amb un lleguer avantatge per al Barça Lassa de 3 gols en el goal-average.

Primer assalt

Amb els dos equips emparellats a la Copa del Rei i amb la seva presència també assegurada a la Final Four de la UEFA Futsal Cup, el duel entre el Barça Lassa i el Movistar Inter podria arribar a repetir-se fins a onze vegades aquesta temporada. El d’aquest dissabte será el primer assalt d’un enfrontament que pot marcar la temporada. El campió de tot, Movistar Inter, contra l’aspirant a tot, el Barça Lassa.

Baixes

Andreu Plaza té tres baixes per al partit d’aquesta nit a Torrejón. Són els lesionats Esquerdinha, Aicardo i Roger, mentre que Jesús Velasco tampoc podrà comptar ni amb Álex González ni amb Borja per lesió.

Estadístiques

Atenció a la dada. Fins ara, Movistar Inter ho ha guanyat tot a casa i el Barça Lassa també ho ha guanyat tot com a visitant. Una estadística reveladora que avui quedarà trencada per un dels dos equips. Més dades, en les últimes deu temporades màxima igualtat entre els dos equips en Fase Regular en els duels a pista d’Inter: 4 victòries locals, 2 empats i 4 victòries visitants. La última victòria blaugrana a Torrejón en Fase Regular va ser precisament la temporada blaugrana, quan el Barça Lassa es va imposar per 3-4 amb gols d’Aicardo (2), Ferrao i Adolfo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut