Primer assalt contra el Ríos Renovables Saragossa

Primer assalt contra el Ríos Renovables Saragossa

L’equip revelació de Primera, entrenat per Santi Herreo i capitanejat per Nano Modrego, també serà el rival del Barça Lassa als quarts de final de la Copa d’Espanya, que es disputarà d’aquí a tres setmanes a Madrid

El Barça Lassa d’Andreu Plaza viurà aquest dissabte un bon assaig general de cara a la Copa d’Espanya en el partit que l’enfrontarà al Ríos Renovables Saragossa (18 h, Palau Blaugrana). L’equip aragonès és la revelació de Primera. Són sisens a la classificació amb 33 punts, seran el rival del Barça Lassa als quarts de la Copa d’Espanya, i continuen vius a la Copa del Rei. De fet, dimarts van perdre l’anada de les semifinals contra el Jaén (0-1).

Ratxa espectacular

El Ríos Renovables Saragossa va encadenar una ratxa espectacular d’onze duels invicte que li ha servit per instal·lar-se a la zona alta de la classificació. El punt d’inflexió va ser la derrota precisament contra el Barça Lassa a la jornada 7 el 28 d’octubre (3-8). Des d’aleshores, l’equip va encadenar una ratxa de set victòries i quatre empats, fins que va tornar a perdre un partit a la jornada 19, el 12 de gener, contra l’Osasuna Magna (3-2). Després de l’aturada per l’Europeu, el Ríos Renovables ha disputat dos enfrontaments, els dos contra el Jaén i a Saragossa: un empat a la Lliga (4-4) i una derrota per la mínima a la Copa del Rei (0-1). Cal destacar el bon moment de forma de l’exblaugrana Adri Ortego, màxim golejador de Primera amb 18 gols.

Declaracions de Plaza i Adolfo

El tècnic Andreu Plaza ha demanat “màxima atenció i respecte per a un equip que històricament sempre ens ha costat i ha resultat un rival incòmode”. A més, Plaza ha avisat: “Aquest any el Ríos Renovables està en una dinàmica molt positiva, són molt regulars i estan fent molt bé les coses, i arriben al Palau sense res a perdre”. Plaza també creu que “és important guanyar dissabte per encarar la semifinal contra l’Inter amb la màxima confiança”. Per la seva banda, Adolfo Fernández remarca: “Ara toca estar més units que mai perquè estem on volíem estar i tenim tots els objectius a l’abast”. Sobre els dos partits que venen, Adolfo afirma: “Primer cal pensar només en el Saragossa perquè és un rival molt complicat, i després ja pensarem en l’Inter”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut