Primer assaig positiu contra el Mataró (6-0)

Esquerdinha i Léo Santana han debutat amb gol vestint la samarreta blaugrana en el primer compromís de la pretemporada

El Barça Lassa ha fet bons els pronòstics i ha debutat amb victòria contra el Futsal Aliança Mataró, equip recent ascendit a la Segona B, en el primer amistós de la pretemporada. El primer gol ha arribat ben aviat, als 50 segons, obra del debutant Léo Santana amb una rematada al segon pal. I abans del minut 5, Marc Tolrà marcava el 2-0. El Barça Lassa ha mantingut un ritme molt intens del joc durant els primers minuts i ha ofegat el rival amb ràpides circulacions de pilota, tot i algunes imprecisions i la falta de continuïtat lògiques d’aquestes altures de la temporada. Fruit d’aquest domini, el marcador al descans ja era de 4-0 amb dues dianes més de Rafa López i del brasiler Esquerdinha, que ha enviat un xut a l’escaire en els darrers instants de la primera part.

A la segona part ha continuat el domini blaugrana i només començar Ferrao ha tingut dues clares ocasions per marcar, però li ha faltat encert en la rematada. Cal destacar que el Mataró no li ha perdut la cara al partit i en el minut 26 Juanjo ha evitat el gol visitant amb una gran intervenció davant d’Eric. El Barça, però, ha continuat generant perill constant fins que ha aconseguit ampliar el marcador. Un xut al pal d’Aicardo ha estat el preludi d’un desenllaç feliç amb dos gols més d’Adolfo i Dyego i nova aturada magistral de Juanjo davant d’Oriol en els darrers segons de partit. Al final, 6-0 en una estrena destacable per part de l’equip d’Andreu Plaza.

Plaza reserva a Lozano

Cal remarcar que el jugador Sergio Lozano no ha participat del partit ni tampoc jugarà els primers amistosos, perquè en aquest tram inicial de la pretemporada continua fent un tractament específic per reforçar la musculatura arran de la lesió al recte anterior de la cama dreta que es va fer en el quart partit de la final de la temporada passada.