Movistar Inter – FC Barcelona Lassa: L’hora de la veritat

Movistar Inter – FC Barcelona Lassa: L’hora de la veritat

(21 h, BeIN Sports) Els d’Andreu Plaza, que disputen la cinquena Final Four de la història de la secció, busquen una plaça per a la gran final contra l’actual campió de la competició

Arriba l’hora de la veritat. Arrenca la Final Four de la UEFA Futsal Cup i els quatre millors equips d’Europa se citen a Saragossa. El Barça Lassa, el Movistar Inter, l’Sporting i el Györ són els finalistes d’una fase final que es disputa des d’aquest divendres fins diumenge, però que presenta una semifinal d’alt voltatge. I és que els blaugranes debuten ni més ni menys que contra l’actual campió de la competició, un Inter que a més és l’equip que lidera el palmarès de la competició europea, amb quatre títols. 

La història, però, els enfronta amb les mateixes condicions: partit únic, camp neutral i la possibilitat de classificar-se per a la final. Dos equips que es coneixen a la perfecció i que aquesta temporada ja han protagonitzat duels igualats i de molta emoció. Fins a quatre vegades s’han vist les cares el Barça i l'Inter (dues a la Lliga i dues més a la Copa del Rei), amb tres empats i un triomf per als madrilenys.

Així doncs, estem davant d’un cara a cara molt igualat, també quant a les estadístiques. En defensa, un dels aspectes que es presenta clau (el Barça no podrà comptar amb Marc Tolrà, sancionat), els dos equips presenten uns números molt semblants, amb una porteria molt forta i que només ha encaixat sis gols en els sis partits europeus previs. Al davant, Ferrao i Gadeia protagonitzaran el duel de màxims golejadors, escudats per homes com Esquerdinha, Joselito o Rivillos i Ricardinho, Solano i Elisandro.

“La Final Four arriba en el moment adequat”

Malgrat la dificultat del repte, el Barça se sent confiat. Andreu Plaza així ho ha assegurat: “Les sensacions són bones. L’equip arriba anímicament preparat, i els darrers resultats ens fan pensar que estem en el bon camí. Hi creiem, i més perquè per primera vegada puc comptar amb els 15 disponibles. Això ens fa pensar que arribem en el moment adequat per disputar aquest partit”.

Així doncs, arrenca la cinquena Final Four per al FC Barcelona. I l’equip d’Andreu Plaza espera que aquesta aventura acabi aixecant la tercera UEFA Futsal Cup de la història de la secció. Guanyar l’Inter a les semifinals serà fer un pas endavant molt important. Que comenci l’espectacle.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut