Barça Lassa – ElPozo Múrcia: La clau ha de ser el Palau

Barça Lassa – ElPozo Múrcia: La clau ha de ser el Palau

L’equip de Plaza afronta el primer partit de la semifinal en plenes condicions contra un rival molt complicat

Barça Lassa i ElPozo Múrcia es tornen a veure les cares en un play-off pel títol per sisè cop en els darrers vuit anys. Però aquesta vegada, a diferència de la temporada passada, els d’Andreu Plaza gaudiran del factor pista i amb la confiança d’arribar en un dels millors moments de la temporada.

L’equip blaugrana afrontarà el primer matx de la sèrie (dissabte 26 de maig, 13.15 hores; Teledeporte i Esport3) sense baixes per lesió, només la de Tolrà per decisió tècnica. Els de Plaza van solucionar el seu compromís de quarts de final contra Ríos Renovables Zaragoza per la via ràpida en dos enfrontaments, mentre que els murcians arriben després de tres partits molt intensos contra Palma Futsal. L’equip entrenat per Duda disputarà el primer duel amb les baixes de Miguelín -contusió al genoll dret- Elías –sobrecàrrega- i Andresito –recuperació d’una operació al turmell del peu dret-.

L’entrenador del conjunt càrnic ha convocat a 14 jugadors per al duel al Palau Blaugrana: Fede, Darío, Alberto García, Xuxa, Álex, Fabio, Fernando, Drasler, Pito, Marinovic, Chemi, Piqueras, Matteus i Paniagua.

“Els petits detalls decidiran la sèrie”

Tant l’entrenador blaugrana com Esquerdinha van coincidir en el fet que l’eliminatòria serà molt igualada i que es decidirà en moments puntuals. Sobre el matx, Andreu Plaza va destacar que ElPozo és un equip que “porta la competició al seu ADN” i que “combina experiència i joventut, un fet que els fa molt perillosos”. Per al preparador barcelonista, “el llindar entre guanyar i perdre és molt prim” i va vaticinar poques sorpreses tàctiques entre dos conjunts que es coneixen a la perfecció.  

D’altra banda, un exjugador del conjunt murcià com Esquerdinha va subratllar el fet d’haver lluitat durant tota la lliga per tenir el factor pista a favor, ja que els jugadors “sabem de la importància del Palau i demà estarà ple donant-nos suport”. El pivot brasiler va ressaltar que “haurem d’estar durant els 40 minuts concentrats per guanyar els partits”, ja que el conjunt murcià va plantejar molts problemes als blaugranes a la temporada regular, guanyant els dos duels al Barça Lassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut