Tot a punt per a l'Elite Round

Tot a punt per a l'Elite Round

El FC Barcelona Lassa de futbol sala ja s'ha desplaçat a Itàlia per afrontar la ronda que, en cas de superar-la, donaria accés a la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup

No es pot fallar, i el FC Barcelona Lassa de futbol sala ho sap. És igual si s'arriba a l'Elite Round com a líder de la Lliga, perquè la competició és totalment diferent. Qualsevol error et deixa sense Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup i, per tant, la concentració ha de ser extrema.

Els d'Andreu Plaza s'han desplaçat novament a Itàlia, aquest cop a Pescara, per disputar l'Elite Round contra el 't Knooppunt holandès, l'Ekonomac serbi i l'amfitrió, el Pescara. El primer partit serà contra els holandesos (22/11, a les 17.30h), mentre que un dia després serà el torn de jugar contra l'Ekonomac de l'exblaugrana Igor (23/11, 17.30h). Després d'un dia de descans, serà el moment del tercer i últim partit, que serà contra el conjunt italià del també exblaugrana Saad (25/11, 20.30h).

Un premi important

Si a la Main Round es classificaven els tres primers equips dels quatre que formaven part del grup, aquest cop només el primer s'emportarà el premi gros, que no és un altre que la classificació per a la Final Four. Per aconseguir tornar a Barcelona amb el bitllet a la butxaca, els d'Andreu Plaza hauran d'afrontar aquest repte amb les baixes de Roger Serrano, Esquerdinha i Lozano. Aquest últim viatjarà a Itàlia per fer grup. Els jugadors del filial Cols i Feixas completen la convocatòria. 

"Estem més que preparats"

Abans de viatjar a Itàlia, Andreu Plaza i els jugadors han valorat aquesta ronda europea. Tots han assegurat que "el repte que tenim al davant és molt important" i que "estem mentalitzats". Així, per exemple, Ferrao ha comentat que "serà molt més difícil, però no tinc dubtes que estem més que preparats".

Complicat perquè el nivell va pujant. S'assenyala el Pescara com el rival teòricament més fort, tot i que el capità Paco Sedano ja ha comentat que "no val a badar". "Tots són competitius i ens costarà, així que no podem fallar", ha afegit.

En la mateixa línia s'ha expressat el tècnic del Barça Lassa, un Andreu Plaza que espera "donar la talla quan sigui necessari" i "arribar a la Final a Quatre, com a mínim, per consolidar-nos com a grup".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut